• Upisali veoma važne bodove na gostovanju u Čačku

    KK Železničar (Čačak) – KK Proleter 67:72 (19:21, 23:23, 16:14, 9:14)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera upisali su u subotu, 18. januara, veoma važne bodove na gostovanju u Čačku, savladavši ekipu Železničara rezultatom 67:72.   Viđena je veoma borbena i do poslednjih trenutaka neizvesna utakmica u kojoj ni jedan od rivala u toku čitavog meča nije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upisali veoma važne bodove na gostovanju u Čačku

    KK Železničar (Čačak) – KK Proleter 67:72 (19:21, 23:23, 16:14, 9:14)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera upisali su u subotu, 18. januara, veoma važne bodove na gostovanju u Čačku, savladavši ekipu Železničara rezultatom 67:72.

     

    Viđena je veoma borbena i do poslednjih trenutaka neizvesna utakmica u kojoj ni jedan od rivala u toku čitavog meča nije uspeo da stekne prednost veću od sedam poena razlike. Ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu, a presudila je neefikasnost domaćeg tima u poslednja četiri i po minuta meča. To su izabranici Stefana Atanackovića iskoristili, te utakmicu dobili sa pet poena razlike.

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Petar Beader sa 19 postignutih pogodaka. Takođe dvocifreni su bili Nikola Otović sa 15 i Lazar Grbović sa 13 ubačenih poena.

     

    Pročitajte još: Crvena zvezda savladala zrenjaninski Proleter sa 11 poena razlike

     

    Nakon 14 odigranih kola, košarkaši zrenjaninskog Proletera nalaze se na sedmoj poziciji na tabeli sa ukupno sakupljenim 21 bodom, odnosno skorom od sedam pobeda i sedam poraza.

     

    U narednom, 15. kolu, koje je na programu 25. januara, zrenjaninski crveno-beli će na parketu Kristalne dvorane dočekati trenutno trećeplasirani tim na tabeli. U pitanju je ekipa Sloge iz Kraljeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport