• UČINAK KARATISTA „BANATSKOG CVETA“ NA MINULOM TURNIRU

    ZRENJANIN – U nedelju, 19. novembra, Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupio je na internacionalnom turniru „Zrenjaninski pobednik“, koji je održan u organizaciji Karate kluba „Banat“, a pod pokroviteljstvom Šotokan karate saveza Srbije. Turnir je bio dobro posećen, imajući u vidu da je učečće uzelo više od 600 takmičara iz 49 klubova i pet […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UČINAK KARATISTA „BANATSKOG CVETA“ NA MINULOM TURNIRU

    ZRENJANIN – U nedelju, 19. novembra, Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupio je na internacionalnom turniru „Zrenjaninski pobednik“, koji je održan u organizaciji Karate kluba „Banat“, a pod pokroviteljstvom Šotokan karate saveza Srbije. Turnir je bio dobro posećen, imajući u vidu da je učečće uzelo više od 600 takmičara iz 49 klubova i pet zemalja.

     

     

    Klub „Banatski cvet“ je predstavljalo dvadesetoro takmičara, a ostvaren je sledeći rezultat:

     

    Kate pojedinačno:

     

    Drugo mesto su osvojili Aleksa Đakovački, Bojana Radosavljević, Nenad Stanaćev i Nenad Milutinović.

     

    Treće mesto su osvojili: Nikola Marjanović, Damjan Ludoški, Georgije Simikić, Adrian Kelemen, Klara Tapai, Milica Ludoški, Iva Šakotić, Aleksa Lalić, Jovan Pardanjac, Nebojša Loloć i Davor Balaž.

     

    Borbe pojedinačno:

     

    Treće mesto su osvojili Damjan Ludoški kao debitant u borbama, Bojana Stanisavljev i Srđan Marić.

     

    Borbe ekipno:

     

    Prvo mesto je osvojila muška seniorska ekipa koja se sastavljena od dva takmičara domaćina turnira, a kao treći takmičar nastupao je i Srđan Marić.

     

    Ekipu su predvodili sekretar kluba i jedan od trenera Milica Metikoš i predsednik kluba i jedan od trenera Nikola Vukelić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport