• UČINAK KARATISTA „BANATSKOG CVETA“ NA DVA KUPA SRBIJE

    SREMSKA MITROVICA, VRNJAČKA BANJA – U nedelju, 26. novembra, Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupao je na dva Kupa Srbije. Jedan je bio u Sremskoj Mitrovici, u organizaciji Karate unije Srbije, a drugi u Vrnjačkoj Banji, pod pokroviteljstvom Fudokan saveza Srbije.     Boje kluba u Sremskoj Mitrovici branilo je četrnaestoro takmičara, dok je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UČINAK KARATISTA „BANATSKOG CVETA“ NA DVA KUPA SRBIJE

    SREMSKA MITROVICA, VRNJAČKA BANJA – U nedelju, 26. novembra, Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupao je na dva Kupa Srbije. Jedan je bio u Sremskoj Mitrovici, u organizaciji Karate unije Srbije, a drugi u Vrnjačkoj Banji, pod pokroviteljstvom Fudokan saveza Srbije.

     

     

    Boje kluba u Sremskoj Mitrovici branilo je četrnaestoro takmičara, dok je u Vrnjačkoj Banji nastupao samo trener Goran Samolovac.

     

    Rezultati postignuti u Sremskoj Mitrovici: 

     

    Kate pojedinačno: treće mesto su osvojili Dunja Diklić, Bojana Stanisavljev, Anastasija Nikolić i Dejan Pardanjac.

     

    Borbe pojedinačno: drugo mesto osvojili su Damjan Ludoški i Bojana Stanisavljev, a treće Dunja Diklić.

     

    Ekipu je predvodio predsednik kluba Nikola Vukelić.

     

    U Vrnjačkoj Banji jedini predstavnik kluba bio je trener Goran Samolovac koji je tom prilikom osvojio dve zlatne medalje u kategorijama borbe i kate za seniore.

     

    – U ovoj takmičarskoj godini Goran je osvojio sve šampionske titule, računajući kate i borbe, u svim savezima na kojim je nastupao, a to su Fudokan savez Srbije, Tradicionalni savez Srbije i Karate unija Srbije – naglašava Nikola Vukelić, predsednik Karate kluba „Banatski cvet“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport