• Učesnici Olimpijskih igara Specijalne olimpijade dobili na poklon bicikle

    Filip Bartole i ostali učesnici Olimpijskih igara Specijalne olimpijade u Abu Dabiju dobili su na poklon od Grada Zrenjanina bicikle, koje im je danas uručio gradonačelnik Čedomir Janjić, sa saradnicima.   Janjić je priredio prijem u Gradskoj kući za zrenjaninske učesnike takmičenja koji su, u sastavu reprezentacije Srbije, osvojili nekoliko medalja.   U timu Srbije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Učesnici Olimpijskih igara Specijalne olimpijade dobili na poklon bicikle

    Filip Bartole i ostali učesnici Olimpijskih igara Specijalne olimpijade u Abu Dabiju dobili su na poklon od Grada Zrenjanina bicikle, koje im je danas uručio gradonačelnik Čedomir Janjić, sa saradnicima.

     

    Janjić je priredio prijem u Gradskoj kući za zrenjaninske učesnike takmičenja koji su, u sastavu reprezentacije Srbije, osvojili nekoliko medalja.

     

    U timu Srbije bili su sportisti i treneri iz deset klubova, među kojima i devetočlana ekipa iz Zrenjanina. Zrenjaninci su se takmičili u atletici i odbojci. Našu delegaciju činili su Jovana Rakić, Olga Ramadani, Anja Ostojić, Jovan Pavić, Valentina Manojlov, Vesna Kovačev, Ivan Živkov, Filip Bartole i trener Borislav Nuhanović.

     

    Nastup naših sportista rezultovao je i sjajnim dostignućima Filipa Bartola koji je osvojio tri medalje – jednu zlatnu i dve srebrne.

     

    Filip Bartole, trostruki osvajač olimpijskih medalja, obradovao se poklonu koji je želeo. Kaže da mu je ovaj nastup u Abu Dabiju bilo najlepše iskustvo u životu.

     

    – Imao sam podršku drugara. Nije mi bilo teško i voleo bih ponovo da učestvujem na Olimpijadi i da osvojim još medalja. Zadovoljan sam i ovim poklonom koji sam dobio – kazao je on.

     

    Čestitajući ovim sportistima na postignutim rezultatima, Janjić je istakao da su u Zrenjanin zaista stigle posebne medalje. Kako je rekao, na njih svi treba da budemo ponosni.

     

    – Sve ovo predstavlja kontinuitet onoga što smo pokrenuli 2012. godine, kada smo dali akcenat na razvoj sporta i sve njegove vidove – kazao je Janjić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport