• Ubedljiva pobeda rukometašica sa duplim brojem golova! (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Dolovo 38:19 (19:13)   Ubedljivu pobedu od devetnaest golova razlike nad neiskusnom ekipom Dolova ostvarile su rukometašice zrenjaninskog Proletera pred domaćom publikom, u subotu, 1. decembra, u okviru 11. kola Prve lige Srbije.   Fantastična igra u drugom poluvremenu, smanjen broj „tehničkih“ grešaka, mnogo veće požrtvovanje kako u odbrani tako i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubedljiva pobeda rukometašica sa duplim brojem golova! (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Dolovo 38:19 (19:13)

     

    Ubedljivu pobedu od devetnaest golova razlike nad neiskusnom ekipom Dolova ostvarile su rukometašice zrenjaninskog Proletera pred domaćom publikom, u subotu, 1. decembra, u okviru 11. kola Prve lige Srbije.

     

    Fantastična igra u drugom poluvremenu, smanjen broj „tehničkih“ grešaka, mnogo veće požrtvovanje kako u odbrani tako i u napadu, dovele su do toga da je prednost iz minuta u minut rasla, sve do maksimalnih dvadeset golova razlike viđenih u 59. minutu utakmice.

     

    Najefikasnija među izabranicama Dragana Lazarova bila je Anastazija Homan Stanković sa osam postignutih pogodaka, a treba napomenuti da se u listu strelaca kod domaće ekipe upisalo čak dvanaest rukometašica.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport