• U novu sezonu Fudbalski klub Tamiš ulazi sa pet novih igrača

    U novu sezonu FK Tamiš iz Farkaždina ulazi sa pet novih igrača, s tim da u klubu računaju na još neka pojačanja do kraja prelaznog roka, dok su klub napustila dvojica fudbalera.   U klub su došli Dejan Milovac iz Kleka, Dejan Jakovljević iz idvorskog Poleta, Radoslav Vukajlović iz perleske Vojvodine i Dragan Kostić iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U novu sezonu Fudbalski klub Tamiš ulazi sa pet novih igrača

    U novu sezonu FK Tamiš iz Farkaždina ulazi sa pet novih igrača, s tim da u klubu računaju na još neka pojačanja do kraja prelaznog roka, dok su klub napustila dvojica fudbalera.

     

    U klub su došli Dejan Milovac iz Kleka, Dejan Jakovljević iz idvorskog Poleta, Radoslav Vukajlović iz perleske Vojvodine i Dragan Kostić iz opovskog Omladinca. Moguće je da spisak bude proširen, jer uprava pregovara sa još nekoliko igrača. U klubu više nisu Vladimir Golubović i Sevan Stefanov, koji će u narednoj sezoni nositi dres Uniree iz Uzdina.

     

    Pripremne utakmice ohrabruju, jer su Farkaždinci na svom terenu savladali Crvenu zvezdu iz Vojvode Stepe sa čak 4:0, a MSK iz Mihajlova sa 4:1.

     

    Trener u FK Tamiš u predstojećoj sezoni biće Slađan Ivanović.

     

    U prvom kolu A lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, u subotu, 18. avgusta, Tamiš gostuje omladinskom fudbalskom klubu Gradnulica.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport