• U DERBIJU MELENČANI I BOTOŠANI IGRALI NEREŠENO (FOTO)

    ZRENJANIN – Tokom prethodnog vikenda, sportska redakcija internet portala zrenjaninski.com , posetila je derbi utakmicu 23. kola, i po mnogima derbi sezone A lige FSG Zrenjanin, u kom su se sastali FK Rusanda iz Melenaca i FK Omladinac iz Botoša.   Pred prepunim tribinama stadiona kraj Banje Rusande, u pravom fudbalskom ambijentu, kojem je prisustvovalo više od 1000 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U DERBIJU MELENČANI I BOTOŠANI IGRALI NEREŠENO (FOTO)

    ZRENJANIN – Tokom prethodnog vikenda, sportska redakcija internet portala zrenjaninski.com , posetila je derbi utakmicu 23. kola, i po mnogima derbi sezone A lige FSG Zrenjanin, u kom su se sastali FK Rusanda iz Melenaca i FK Omladinac iz Botoša.

     

    fudbal
    Detalj sa utakmice FK Rusanda i FK Omladinac.
    Foto: Zoran Bogaroški

    Pred prepunim tribinama stadiona kraj Banje Rusande, u pravom fudbalskom ambijentu, kojem je prisustvovalo više od 1000 gledalaca, odigrana je jedna, ne baš lepa utakmica za gledanje, puna prekida i opstrukcije igre, utakmica, koja je tokom svih 90 minuta bila na ivici incidenta.

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Sam ulog je bio velik. Fudbalerima Rusande je bila preko potrebna pobeda, a Botošanima je bio dovoljan i nerešen rezultat, kako bi bili na samo korak od plasmana u područnu ligu.

    Utakmica je završena najnepopularnijim fudbalskim rezultatom, bez pobednika, 0:0, tako da su gosti, nakon utakmice bili mnogo zadovoljniji.

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Tekst i foto Zoran Bogaroški

     

     

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport