• TURNIR U ODBOJCI NA PESKU

    Među gostima i Vanja Grbić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Vip Beach Masters od petka, 22. do nedelje, 24. jula, gostovaće u Zrenjaninu. Na terenu Aviv Parka,  talentovane bičvolej ekipe odmeriće snage i pokušati da se izbore za veći broj bodova i što bolju poziciju u generalnom plasmanu.

    vip-beach-odbojka

    Vip i Odbojkaški savez Srbije pripremili su za građane Zrenjanina druženje sa Vanjom Grbićem, odbojkaškom legendom, poreklom iz Kleka.

    Vanja će u subotu, 23. jula, posetiti u podne Vip centar, u Kralja Aleksandra Karađorđevića, i družiti se sa posetiocima.

    Najmlađi Zrenjaninci imaće priliku da se druže sa Vanjom i na terenima Aviv Parka. Već šestu godinu zaredom, u svim gradovima domaćinima turnira organizovana je besplatna Vip Beach Master škola odbojke, gde mališani uzrasta do 14 godina mogu da pokažu svoj talenat i savladaju tehnike odbojke. Treninzi će se održavati svakog dana tokom trajanja turnira, u petak i subotu, 22. i 23. jula, u periodu od 10 do 17 časova, kao i u nedelju, 24. jula, u periodu od 15 časova.

    Dečija liga biće održana u nedelju, 24. jula, u 10 časova, kada će posetioci upoznati i buduće nade domaće odbojke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport