• Turnir u odbojci na pesku i ovog leta na zrenjaninskoj Peskari

    Na kupalištu Peskara od petka, 12. do nedelje, 14. jula, biće održan turnir koji se održava u okviru Prvenstva Srbije u odbojci na pesku.   – Šesti put u Zrenjaninu, a treći put na Peskari, domaćini smo prvenstvu Srbije u odbojci na pesku. To znači da smo se pokazali i kao dobri organizatori i domaćini […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Turnir u odbojci na pesku i ovog leta na zrenjaninskoj Peskari

    Na kupalištu Peskara od petka, 12. do nedelje, 14. jula, biće održan turnir koji se održava u okviru Prvenstva Srbije u odbojci na pesku.

     

    – Šesti put u Zrenjaninu, a treći put na Peskari, domaćini smo prvenstvu Srbije u odbojci na pesku. To znači da smo se pokazali i kao dobri organizatori i domaćini – rekao je danas na konferenciji za novinare Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

     

    Do sada je prijavljeno 26 muških i 10 ženskih ekipa, što garantuje visok kvalitet takmičenja.

     

    – Šestu godinu organizujemo ovaj turnir u Zrenjaninu. To je učinilo mnogo na popularizaciji odbojke na pesku u gradu i okolini. Napomenuo bih da su od četvoro igrača, koji učestvuju na Evropskom prvenstvu u odbojci na pesku, troje Zrenjaninci, odnosno Klečani. Ovo prvenstvo počinje sutra u Antaliji – istakao je Siniša Antonić iz Odbojkaškog saveza Srbije.

     

    Pročitajte još: Grad Zrenjanin odao priznanje srpskim košarkašicama (Foto)

     

    Turnir počinje u petak, u 10 sati. Kvalifikacioni mečevi se igraju sve do nedelje popodne, za kada su zakazane finalne utakmice, u 15.30 i 16.30 časova.

     

    Salapura je iskoristio priliku da najavi da će Zrenjanin, odnosno kupalište Peskara, biti 10. avgusta domaćin i jednom kolu veslačke regate za kadete i juniore.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin