• Tripl-dabl Aleksandra Petrovića za pobedu na gostovanju

    KK Plana (Velika Plana) – KK Proleter 77:93 (17:28, 21:22, 24:16, 15:27)   Nakon dva uzastopna poraza, košarkaši zrenjaninskog Proletera konačno su osetili slast pobede, ovog puta na gostovanju poslednjoj ekipi na tabeli, u okviru 7. kola Druge muške lige.   Zrenjaninci su odlično otvorili utakmicu i konstantno održavali prednost, ali je ubitačna poslednja četvrtina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tripl-dabl Aleksandra Petrovića za pobedu na gostovanju

    KK Plana (Velika Plana) – KK Proleter 77:93 (17:28, 21:22, 24:16, 15:27)

     

    Nakon dva uzastopna poraza, košarkaši zrenjaninskog Proletera konačno su osetili slast pobede, ovog puta na gostovanju poslednjoj ekipi na tabeli, u okviru 7. kola Druge muške lige.

     

    Zrenjaninci su odlično otvorili utakmicu i konstantno održavali prednost, ali je ubitačna poslednja četvrtina omogućila izabranicima Zorana Bajina da utakmicu dobiju sa ubedljivih šesnaest koševa razlike.

     

    Među gostima najviše se istakao fantastični Aleksandar Petrović sa ubačenih 29 poena, 16 skokova i 12 asistencija, dok su ga odlično ispratili i veoma efikasni Lalić sa 22, kao i Lambić sa 18 ubačenih koševa.

     

    U narednom, 8. kolu, zrenjaninski crveno-beli će u nedelju, 18. novembra, u Kristalnoj dvorani dočekati košarkaše Vrbasa.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    KK Plana - KK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport