• Trijumf pred domaćom publikom za povratak samopouzdanja (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Konstantin (Niš) 87:74 (24:22, 21:16, 20:21, 21:15)   Nakon teškog poraza u Leskovcu, u prethodnom kolu, košarkaši KK Proleter Naftagas ostvarili su veoma važnu pobedu za povratak samopouzdanja. Oni su u okviru 19. kola Druge muške lige Srbije, pred oko 300 gledalaca, u Kristalnoj dvorani, u subotu, 22. februara, savladali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trijumf pred domaćom publikom za povratak samopouzdanja (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Konstantin (Niš) 87:74 (24:22, 21:16, 20:21, 21:15)

     

    Nakon teškog poraza u Leskovcu, u prethodnom kolu, košarkaši KK Proleter Naftagas ostvarili su veoma važnu pobedu za povratak samopouzdanja. Oni su u okviru 19. kola Druge muške lige Srbije, pred oko 300 gledalaca, u Kristalnoj dvorani, u subotu, 22. februara, savladali niški KK Konstantin rezultatom 87:74.

     

    – Očekivali smo tešku utakmicu. Konstantin je ekipa koja je u borbi za opstanak i koja se pojačala sa dva igrača. Moja ekipa je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone. Utakmicu smo igrali bez Otovića, prvog plejmejkera ekipe, koji je povredio zglob, tako da je i zbog te činjenice ovaj trijumf izuzetno važan – rekao je Stefan Atanacković, trener zrenjaninskih crveno-belih, po završetku meča.

     

    kk proleter naftagas - kk konstantin
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmicu su obeležila trojica igrača u redovima Proletera sa sjajnim košgeterskim učinkom. Beader je postigao 31, Munižaba 22, a Simović 20 poena.

     

    Pročitajte još: Aleksa Gaćinović u poslednjim sekundama izvukao nerešen rezultat

     

    U narednom, 20. kolu, ekipa Proletera će na gostovanju u Nišu snage odmeriti sa pretposlednjom ekipom na tabeli KK Fair Play.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport