• TRIBINA O SPORTSKOM ŽIVOTU

    Reprezentativci će govoriti o svojim iskustvima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRIBINA O SPORTSKOM ŽIVOTU

    ZRENJANIN – Sportski savez grada Zrenjanina i pokrajinski Zavod za sport i medicinu sporta, u sklopu kampanje „Živim sportski“, organizovaće u Zrenjaninu tribinu pod nazivom „Biram da živim sportski“. Tribina će biti održana u utorak, 5. aprila, s početkom u 12 časova, u Multimedijalnoj sali Gradske kuće. 

    sport

    O fizičkoj aktivnosti i zdravlju će govoriti Predrag Tutorov, specijalista medicine sporta, o deci i sportu Snežana Vujanović i Mihajlo Miletić iz pokrajinskog Zavoda za sport, a prisutnima će, o svojim fantastičnim iskustvima, govoriti dvoje zrenjaninskih reprezentativaca u karateu i stonom tenisu – Sanja Cvrkota i Ilija Majstorović. 

    „Cilj tribine je formulisanje jasnih javnih poruka koje će ohrabriti pojedinca da utiče na poboljšanje funkcionisanja sporta. Takođe namera je dopreti do ciljnih grupa koje kreiraju i donose odluke strateškog karaktera na lokalnom i regionalnom nivou. Debata je namenjena susretanju stručne i laičke javnosti, institucionalnih i vaninstitucionalnih zainteresovanih strana, sa ciljem da se utiče na odluke na lokalnom nivou, ali i na zakonska rešenja kojima se preuzima odgovornost za sveukupan održivi razvoj društvene zajednice“, navodi se u saopštenju Sportskog saveza grada Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport