• Tri zlata, tri srebra i dve bronze za kajakaše Begeja

    Kajakaši zrenjaninskog Begeja na tradicionalnom prvomajskom međunarodnom takmičenje u veslanju u Novom Sadu zabeležili su odlične rezultate.   Konkurencija je bila žestoka, jer se nadmetalo 20 klubova sa 300 takmičara iz Srbije, Makedonije i Rumunije. Kajak klub Begej je učestvovao sa 11 takmičara.     U kategoriji mlađih pionira nastupili su Elena Trubajić, Maksimilijan Hamond, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri zlata, tri srebra i dve bronze za kajakaše Begeja

    Kajakaši zrenjaninskog Begeja na tradicionalnom prvomajskom međunarodnom takmičenje u veslanju u Novom Sadu zabeležili su odlične rezultate.

     

    Konkurencija je bila žestoka, jer se nadmetalo 20 klubova sa 300 takmičara iz Srbije, Makedonije i Rumunije. Kajak klub Begej je učestvovao sa 11 takmičara.

     

     

    U kategoriji mlađih pionira nastupili su Elena Trubajić, Maksimilijan Hamond, Stefan Trubajić a u kategoriji pionira Matija Bajkučin, Aleksandar Hamond i Bojana Kojčić.

     

    U kategoriji kadeta nastupili su Vilmoš Kopi, Biljana Vukov, Beatrix Orbana a u kategoriji juniora Nikolina Margić, Klara Mezei i Nikola Kovačević.

     

     

     

    Najuspešniji takmičari Kajak kluba Begej bili su u juniorskoj konkurenciji Nikola Kovačević sa jednim zlatom na u K-1 2000 metara i bronzom na K-1 200 metara i Nikolina Margić sa jednim zlatom u K-2 200 metara sa Klarom Mezei.

     

    Tri srebrne medelja osvojili su u K-1 2000, K-4 200 juniorke i seniorke sa Biljanom Vukov, Beatrix Orban i Klarom Mezei a jednu bronzanu medalju u K-1 200 metara.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport