• TRI MEDALJE U IZUZETNO JAKOJ KONKURENCIJI

    BEOGRAD – Na 41. krosu „Partizana“, održanom u Beogradu, takmičari Atletskog kluba „Proleter“ iz Zrenjanina osvojili su tri medalje, u izuzetno jakoj konkurenciji.     U trci dečaka 2009. godište Aleksa Bajin osvojio je zlatnu medalju.   Maša Trbojević je u trci devojčica 2008. godište osvojila srebrnu, a Teodora Stefanović u konkurenciji pionirki bronzanu medalju. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRI MEDALJE U IZUZETNO JAKOJ KONKURENCIJI

    BEOGRAD – Na 41. krosu „Partizana“, održanom u Beogradu, takmičari Atletskog kluba „Proleter“ iz Zrenjanina osvojili su tri medalje, u izuzetno jakoj konkurenciji.

     

     

    U trci dečaka 2009. godište Aleksa Bajin osvojio je zlatnu medalju.

     

    Maša Trbojević je u trci devojčica 2008. godište osvojila srebrnu, a Teodora Stefanović u konkurenciji pionirki bronzanu medalju.

     

    Odlíčno je trčala i Petra Dimitrijević i osvojila 4. mesto.

     

     

    – Pohvale zaslužuju svi koji su nastupali na krosu, jer su odlično branili boje kluba – kaže za portal zrenjaninski.com trener Mladen Grujić. – AK „Proleter“ je učestvovao sa preko 30 dečaka u gotovo svim konkurencijama i tako smo započeli pripreme za narednu godinu. A proveli smo jedan lep novembarski dan u Beogradu, ističe Grujić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport