• Tri medalje sa Balkanijade za zrenjaninske reprezentativce u karateu

    Reprezentativci iz Karate kluba Zrenjanin ostvarili su odličan rezultat osvojivši tri medalje na seniorskom Balkanskom šampionatu u Čačku.   Uspeh je ostvaren u žestokoj konkurenciji oko tri stotine takmičara iz jedanaest zemalja.   Đorđe Salapura je u kategoriji -75 kilograma osvojio bronzanu medalju. Đorđe je nastupio i u ekipnom delu takmičenja za reprezentaciju ,Srbije koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri medalje sa Balkanijade za zrenjaninske reprezentativce u karateu

    Reprezentativci iz Karate kluba Zrenjanin ostvarili su odličan rezultat osvojivši tri medalje na seniorskom Balkanskom šampionatu u Čačku.

     

    Uspeh je ostvaren u žestokoj konkurenciji oko tri stotine takmičara iz jedanaest zemalja.

     

    Đorđe Salapura je u kategoriji -75 kilograma osvojio bronzanu medalju. Đorđe je nastupio i u ekipnom delu takmičenja za reprezentaciju ,Srbije koja je takođe osvojila bronzu. Debitant u seniorkoj reprezentaciji, Anja Milovanović, bila je sjajna i osvojila je srebrnu medalju u kategoriji -55 kilograma. Time je pokazala da se na nju može ozbiljno računati u seniorkoj konkurenciji.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]