• TRI DANA ODLIČNOG RUKOMETA (FOTO)

    Završen turnir „Trofej Zrenjanina 2016“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Finalnim utakmicama juče je završen rukometni turnir „Trofej Zrenjanina 2016“. Organizatori turnira su prezadovoljni.

    rukomet_proleter

    – Prvi, a postaće tradicionalni, jer je upisan u kalendar Rukometnog saveza Srbije – objašnjava za portal „Zrenjaninski“ Dragan Lazarov, trener Ženskog rukometnog kluba Proleter. – Tri dana odličnog rukometa u četiri kategorije, 80 ekipa, 200 utakmica, 1.000 učesnika… Naravno, i rezultati i medalje, ali tvrdim da to nije bilo u prvom planu, nego jedno lepo druženje, razmena iskustava… Praznik rukometa. Bili smo dobri domaćini, a siguran sam da su gosti iz našeg grada poneli lepe utiske.

    rukomet_proleter

    Ženski rukometni klub Proleter nastupao je sa tri ekipe i sve tri su odlično prošle.

    – Ekipa 2003. osvojila je 6. mesto u konkurenciji 8 ekipa, a tim 2004. u mini rukometu isto 6. mesto, ali u konkurenciji 12 ekipa – kaže Lazarov.

    Najveći uspeh postigle su devojke generacija 1999. One su u dramatičnoj borbi za treće mesto, izgubile posle nerešenog rezulata 14:14, na penale od Hercegnovljanki, i na kraju zauzele 4. mesto.

    – Moj utisak kao trenera je da su naši učesnici ravnopravni sa ostalima, a da su zaista u pitanju nijanse – ističe Lazarov.

    Gosti i domaćini rastali su se pozdravom – „Vidimo se dogodine u Zrenjaninu“.

    rukomet_proleter

    rukomet_proleter

    rukomet_proleter

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport