• TRENER RUKOMETAŠICA PROLETERA: Ova ekipa ima perspektivu

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su i osamnaesti ovosezonski poraz na gostovanju ekipi Pančeva, rezultatom 31:27, u okviru poslednjeg, 22. kola Super B lige Srbije za sezonu 2017/18.   O viđenju ove utakmice, celokupnom tek završenom šampionatu, kao i o planovima za narednu sezonu, razgovarali smo sa prvim strategom Zrenjaninki, Draganom Lazarovim, koji je ekskluzivno za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRENER RUKOMETAŠICA PROLETERA: Ova ekipa ima perspektivu

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su i osamnaesti ovosezonski poraz na gostovanju ekipi Pančeva, rezultatom 31:27, u okviru poslednjeg, 22. kola Super B lige Srbije za sezonu 2017/18.

     

    O viđenju ove utakmice, celokupnom tek završenom šampionatu, kao i o planovima za narednu sezonu, razgovarali smo sa prvim strategom Zrenjaninki, Draganom Lazarovim, koji je ekskluzivno za naš portal rekao sledeće:

     

    – Zaista sam zadovoljan poslednjom utakmicom u šampionatu koju su odigrale moje devojke. Rezultat pokazuje koliko su devojke želele da se dokažu, s obzirom na to da smo prethodnu utakmicu odigrali dosta loše. Na utakmici je nastupio kadetski sastav koji se sprema za 9. i 10. jun, da u Rumi odigra državno prvenstvo, što meni kao treneru, a verujem i ljudima iz kluba, uliva nadu da možemo da nastavimo jedan lep rezultat, kao što su i pionirke, bez obzira na sve okolnosti, napravile u Boru pre nedelju dana – ističe Lazarov.

     

    Kraj je sezone, polako se sumiraju rezultati…

     

    – Ostalo nam je da odradimo kadetsko prvenstvo, da vidimo čime raspolažemo. Ova ekipa zaista ima perspektivu i trebalo bi da svi mi budemo malo strpljivi, još jedno godinu dana, da se deca uigraju i oslobode straha od igranja Super B lige. Prema sadašnjoj situaciji, bez obzira na plasman na tabeli, biće formirane dve ženske Super B lige, kao što je to urađeno i kod muškaraca, tako da ćemo, samim tim, i mi zadržati status „superligaša“ – kazao je Lazarov.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport