• Treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji

    Prvog decembarskog dana, u subotu, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u terminu od 13 do 20.30 časova, održaće se treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji.   Pored kvalifikacionih utakmica, koje se igraju od 13 časova, svečano otvaranje planirano je oko 17.50 časova, a od 18 sati igraju se tri finalne utakmice kupa u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji

    Prvog decembarskog dana, u subotu, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u terminu od 13 do 20.30 časova, održaće se treći Zavičajni futsal kup Republike Srpske u Srbiji.

     

    Pored kvalifikacionih utakmica, koje se igraju od 13 časova, svečano otvaranje planirano je oko 17.50 časova, a od 18 sati igraju se tri finalne utakmice kupa u konkurenciji pionira, veterana i seniora.

     

    Učestvovaće ukupno 12 ekipa, a očekuje se i veliki broj navijača i ljubitelja futsala na tribinama.

     

    U konkurenciji pionira, dečaka rođenih 2005. i 2006. godine, takmičiće se ekipe Zrenjanin, Drina Una – Beograd, Subotica, Osmaci – Republika Srpska i Srebrenica – finalista kupa.

     

    U kategoriji veterana, preko 35 godina, takmičiće se Zrenjanin, Srpska Beograd, Zavičaj Temerin, Subotica i ekipa Bratunac – finalista kupa.

     

    U konkurenciji seniora, igraju finalisti KMF SAS Zrenjanin i KMF Srpska Beograd.

     

    Organizatori kupa su Ustanova Republike Srpske u Srbiji, Zavičajno udruženje „Kraljeva Gora“ – Zrenjanin, KMF SAS i Zavičajno sportsko udruženje „Drina Una“ iz Beograda.

     

    Lokalnu podršku za organizaciju ovog turnira dali su Grad Zrenjanin, Sportski savez grada Zrenjanina, kao i Javna ustanova „Sportski objekti“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport