• TREĆI OVOSEZONSKI PORAZ IZABRANIKA ZORANA BAJINA

    KK Žarkovo – KK Proleter Naftagas 83:74 (22:6, 24:21, 14:24, 23:23)   Košarkaši Proleter Naftagasa su zabeležili treći ovosezonski poraz u okviru 10. kola Druge lige Srbije, ovog puta na gostovanju u Beogradu ekipi Žarkova.     Veoma loše izdanje izabranika Zorana Bajina u većem delu prvog poluvremena dovelo je do situacije da je u 14. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TREĆI OVOSEZONSKI PORAZ IZABRANIKA ZORANA BAJINA

    KK Žarkovo – KK Proleter Naftagas 83:74 (22:6, 24:21, 14:24, 23:23)

     

    Košarkaši Proleter Naftagasa su zabeležili treći ovosezonski poraz u okviru 10. kola Druge lige Srbije, ovog puta na gostovanju u Beogradu ekipi Žarkova.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma loše izdanje izabranika Zorana Bajina u većem delu prvog poluvremena dovelo je do situacije da je u 14. miutu igre domaćin vodio sa 32:6, a na desetominutni odmor, nakon druge četvrtine, otišlo se sa visokih 19 poena prednosti u korist košarkaša Žarkova.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zrenjaninski crveno-beli ulaze u treću četvrtinu mnogo motivisanije, tako da se iz minuta u minut prednost domaće ekipe topila, a u 29. minutu na semaforu je pisalo 56:50, dok je polovinom poslednje četvrtine prednost domaće ekipe smanjena na samo 2 poena prednosti (66:64). Ipak, Zrenjaninci nisu imali snage za potpuni preokret, te je utakmica završena rezultatom 83:74 u korist Žarkova.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U ekipi Proleter Naftagasa najefikasniji je bio Božović sa 19 poena, dok su Lalić sa 13, Šućov sa 12 i Obrenović sa 10 postignutih poena takođe bili dvocifreni u redovima Zrenjaninaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport