• Treća uzastopna pobeda pod dirigentskom palicom novog trenera

    RK JEDINSTVO (Novi Bečej) – RK PROLETER 22:32 (9:16)   Treću uzastopnu pobedu, pod dirigentskom palicom novog trenera Nebojše Jokića, rukometaši zrenjaninskog Proletera upisali su u okviru 7. kola Super B lige – sever centar, ovog puta na gostovanju u Novom Bečeju, protiv ekipe Jedinstva, i ponovo, treći put za redom. sa ubedljivih deset golova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Treća uzastopna pobeda pod dirigentskom palicom novog trenera

    RK JEDINSTVO (Novi Bečej) – RK PROLETER 22:32 (9:16)

     

    Treću uzastopnu pobedu, pod dirigentskom palicom novog trenera Nebojše Jokića, rukometaši zrenjaninskog Proletera upisali su u okviru 7. kola Super B lige – sever centar, ovog puta na gostovanju u Novom Bečeju, protiv ekipe Jedinstva, i ponovo, treći put za redom. sa ubedljivih deset golova prednosti.

     

    Od početka utakmice Zrenjaninci su nametnuli žestok tempo i raznovrsnost u napadu, te je timska igra rezultirala da se među strelcima niko nije posebno isticao. Mrežu domaćina pogađali su ujednačeno gotovo svi koji su igrali – Momir Rnić je postigao šest pogodaka, dok su ga u stopu pratili Čagalj, Slobodan Dimitrić i Terzić sa po pet, Kanižaj i Stanko Dimirtić sa četiri, i Barjaktarević sa dva data gola.

     

    Na golu zrenjaninskih crveno – belih ponovo je briljirao Marko Gaćinović, koji je ujedno proglašen za igrača utakmice.

     

    Naredno kolo istinskim ljubiteljima rukometa u Kristalnoj dvorani donosi novu poslasticu, u kojem će ekipa Proletera, u subotu, 17. novembra, dočekati uvek neugodnu ekipu Loznice.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    RK JEDINSTVO - RK PROLETER
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport