• TREĆA POBEDA U NIZU FUDBALERA RADNIČKOG

    FK Borac (Sakule) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:2   Fudbaleri Radničkog su, u okviru 11. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, ostvarili treću pobedu u nizu, pobedivši na gostovanju veoma neugodnu ekipu Borca iz Sakula, rezultatom 0:2.     Nakon egal igre u prvih 20 minuta, Sakuljani prvi dolaze do ozbiljnije gol šanse. Šušnjar šutira […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TREĆA POBEDA U NIZU FUDBALERA RADNIČKOG

    FK Borac (Sakule) – FK Radnički (Zrenjanin) 0:2

     

    Fudbaleri Radničkog su, u okviru 11. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, ostvarili treću pobedu u nizu, pobedivši na gostovanju veoma neugodnu ekipu Borca iz Sakula, rezultatom 0:2.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon egal igre u prvih 20 minuta, Sakuljani prvi dolaze do ozbiljnije gol šanse. Šušnjar šutira sa 6 metara, ali Radović efektnom intervencijom sprečava domaću ekipu da dođe u vođstvo. Desetak minuta kasnije i gosti su se našli u gol šansi, ali lopta koju Kiš udara glavom preleće tik iznad prečke. Nije se dugo čekalo na nove ozbiljne prilike. Već u 38. minutu, nakon nekoliko driblinga, Matić promašuje izglednu priliku, a već 3 minuta kasnije, na drugoj strani, Radović brani odlično izveden slobodan udarac Smajlagića.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Početak drugog poluvremena u potpunosti pripada gostujućoj ekipi. Nakon odličnog prodora Zrenjaninaca, golman Borca pravi faul u šesnaestercu nad Milivojevim, a sudija opravdano pokazuje na penal. Milivojev preuzima odgovornost i postiže pogodak za vođstvo gostiju od 1:0. Konačan rezultat od 2:0 u korist čete trenera Predraga Kandića postavlja Jovanov u 65. minutu meča, kada nakon greške golmana domaće ekipe, sa samo nekoliko metara, šalje loptu u nebranjenu mrežu. 

     

    Nakon 11 odigranih kola, ekipa Radničkog se nalazi na 8. mestu na tabeli, sa skorom od 6 pobeda i 5 poraza. U narednom kolu, crveno-crni sa Šećerane dočekuju Radnički iz Nove Pazove.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport