• TRČALI GRAĐANI, VOJNICI, UČENICI, A UČESTVOVALA I DECA

    ZRENJANIN – Prošlogodišnji pobednici Nenad Živković iz Kruševca i Aleksandra Burkanović iz Novog Sada potvrdili su primat i na drugom Zrenjaninskom polumaratonu, održanom danas u našem gradu.     Živković je pobedio s vremenom 1.15.00, što je za 59 sekundi bolje nego prošle godine, a za njim su kroz cilj na stazi dužine 21,120 kilometara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRČALI GRAĐANI, VOJNICI, UČENICI, A UČESTVOVALA I DECA

    ZRENJANIN – Prošlogodišnji pobednici Nenad Živković iz Kruševca i Aleksandra Burkanović iz Novog Sada potvrdili su primat i na drugom Zrenjaninskom polumaratonu, održanom danas u našem gradu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Živković je pobedio s vremenom 1.15.00, što je za 59 sekundi bolje nego prošle godine, a za njim su kroz cilj na stazi dužine 21,120 kilometara prošli Ivan Miškeljin iz Beograda i Zoran Radičev iz Apatina.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Trku je otvorio pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, koji je poručio da je drugi Zrenjaninski polumaraton sadržajno bogatiji od prethodnog i da je održana trka za učenike viših razreda osnovne škole, kao i štafetna polumaratonska trka, tri puta sedam kilometara.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Organizovano je na Zrenjaninskom polumaratonu nastupila i ekipa Zrenjaninskog garnizona, predvođena komandantom, pukovnikom Živicom Ognjanovim.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U Trci zadovoljstva, na stazi dužine 7 kilometara, nastupili su uspešno i najmlađi takmičari, koji su trasu prešli u bebi-kolicima, uz pomoć roditelja, a nastupio je i svestrani zrenjaninski slepi sportista Slavoljub Epifanić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Po prvi put danas je održana i dečja trka, na stazi dužine 400 metara, u kojoj su nastupili učenici starijeg osnovnoškolskog uzrasta. Trčale su se četiri trke, posebno dečaci i devojčice u kategoriji petih i šestih i sedmih i osmih razreda. Nagrade najboljima uručili su generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i sportski novinar Radio-televizije Srbije Radoslav Rale Simić, koji je bio i voditelj današnje polumaratonske trke u Zrenjaninu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport