• Tradicionalno novogodišnje druženje stonotenisera u hotelu „Vojvodina“

    Tradicionalno novogodišnje druženje stonotenisera zrenjaninskih klubova Banat i Stenes sa prijateljima i novinarima upriličeno je u subotu, u hotelu „Vojvodina„.   Domaćin večeri, kapiten Banata Ilija Majstorović, na samom početku zahvalio se svim prisutnima što su se odazvali da, i pored snežnog kijameta, uveličaju njihovu svečanost i druženje. Rezimirajući proteklu godinu, Ilija je napomenuo da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tradicionalno novogodišnje druženje stonotenisera u hotelu „Vojvodina“

    Tradicionalno novogodišnje druženje stonotenisera zrenjaninskih klubova Banat i Stenes sa prijateljima i novinarima upriličeno je u subotu, u hotelu „Vojvodina.

     

    Domaćin večeri, kapiten Banata Ilija Majstorović, na samom početku zahvalio se svim prisutnima što su se odazvali da, i pored snežnog kijameta, uveličaju njihovu svečanost i druženje. Rezimirajući proteklu godinu, Ilija je napomenuo da su zrenjaninski stonoteniseri ispunili obećanje dato prošle godine, i da su titulu šampiona države vratili u grad na obali Begeja.

     

    Nakon nabrajanja svih uspeha koje su igrači Banata i Stenesa ostvarili u toku 2018. godine, Ilija se osvrnuo i na činjenicu da je možda i najveći uspeh zrenjaninskih stonotenisera činjenica da većina momaka iz kluba veoma uspešno nastupa i za reprezentaciju Srbije. Na taj način, dodao je on, svima njima se ostvario dečački san.

     

    Uz odličnu muziku i vrhunsko posluženje, druženje je potrajalo do ranih jutarnjih časova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport