Sport

TENISKI SAVEZ SRBIJE POZIVA VOLONTERE: BUDITE DEO SPEKTAKLA

ZRENJANIN – Nešto više od dve nedelje preostalo je do teniskog meča plej-ofa svetske grupe FED kupa za žene, u kojem će se sastati reprezentacije Srbije i Australije. Ovaj sportski spektakl biće održan u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani 22. i 23. aprila.

Teniski savez Srbije poziva one koji žele da postanu deo ovog događaja, da se prijave za volontiranje popunjavanjem aplikacije: http://prijava.rs/TSS/volonteri.php Na ovom linku se nalaze sve potrebne informacije vezane za rokove i način prijave i komunikaciju.

Volontiranje na tenisu realizovaće se u okviru sledećih sektora: logistika; press; spectator service i protokol. Period angažovanja volontera je od 17. do 24. aprila za sektore press i logistika, a 22. i 23. aprila za sektore protokol i spectator service.

Poziv je upućen svim zainteresovanim, ali s obzirom na to da prevoz i smeštaj za volontere van Zrenjanina nije obezbeđen, sigurno je da je primamljiviji upravo za Zrenjanince, a posebno one koji već imaju određenog iskustva na sličnim poslovima.

Podeli članak
sinovoz
FAM