• Tekvondo turnir „Zrenjanin open“ održan u Kristalnoj dvorani (Foto)

    Pod pokroviteljstvom Sportskog saveza grada Zrenjanina, Grada Zrenjanina i Tekvondo asocijacije Srbije, a u organizaciji Tekvondo kluba Zrenjanin, u subotu, 16. marta, u Kristalnoj dvorani, održan je 9. tekvondo turnir „Zrenjanin open“. U pitanju je međunarodno takmičenje u borbama, formama i kiku.   Takmičari su svoje veštine prikazali u uzrasnim kategorijama pioniri, kadeti, juniori i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tekvondo turnir „Zrenjanin open“ održan u Kristalnoj dvorani (Foto)

    Pod pokroviteljstvom Sportskog saveza grada Zrenjanina, Grada Zrenjanina i Tekvondo asocijacije Srbije, a u organizaciji Tekvondo kluba Zrenjanin, u subotu, 16. marta, u Kristalnoj dvorani, održan je 9. tekvondo turnir „Zrenjanin open“. U pitanju je međunarodno takmičenje u borbama, formama i kiku.

     

    Takmičari su svoje veštine prikazali u uzrasnim kategorijama pioniri, kadeti, juniori i seniori.

     

    Veoma bogat fond nagrada, koji je dodeljen najboljima, podrazumevao je pored medalja, diploma, pehara i novčane nagrade, i to u iznosu od po 100 evra za najbolje juniore/seniore, i najbolje juniorke/seniorke, takmičare u borbama A klase.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport