• TARGET SPRINT: Ajredin Ajeti osvojio bronzu na turniru „Ištvan Poljanac“

    Proteklog vikenda Beograd je bio domaćin 5. memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“ koji je održan u atletskoj hali na Banjici.   Treći takmičarski dan bio je rezervisan za pojedinačna takmičenja u apsolutnoj konkurenciji i target sprintu. Ovo nadmetanje je prvi put u našoj zemlji održano u zatvorenom prostoru. Target sprint obuhvata kombinaciju trčanja i streljaštva.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TARGET SPRINT: Ajredin Ajeti osvojio bronzu na turniru „Ištvan Poljanac“

    Proteklog vikenda Beograd je bio domaćin 5. memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“ koji je održan u atletskoj hali na Banjici.

     

    Treći takmičarski dan bio je rezervisan za pojedinačna takmičenja u apsolutnoj konkurenciji i target sprintu. Ovo nadmetanje je prvi put u našoj zemlji održano u zatvorenom prostoru. Target sprint obuhvata kombinaciju trčanja i streljaštva.

     

    Učesnici su trčali na deonici dugoj 1.200 metara. Posle 400 i 800 metara takmičari izlaze na vatrenu liniju i gađaju vazdušnom puškom u pet meta.

     

    Kada pogode svih pet meta nastavljaju trku.

     

    Osim u pojedinačno,j održano je i takmičenje u miks konkurenciji.

     

    Zrenjaninac Ajredin Ajeti, član SBK Borac, u miks konkurenciji je, sa članicom novosadskog SK Biatlon Katarinom Vranešević, osvojio srebrno odličje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport