• SVEČANO OTVOREN MEĐUNARODNI HUMANITARNI KOŠARKAŠKI TURNIR (FOTO)

    ZRENJANIN – Ovog vikenda naš grad je domaćin U16 ZRENJANIN BASKETBALL CUP 2017, humanitarnog međunarodnog košarkaškog turnira za mlađe kategorije.   Na parketu zrenjaninske Kristalne dvorane nastupiće 8 ekipa, podeljenih u dve takmičarske grupe, koje će po turnirskom sistemu odmeriti snage prva dva dana, a za nedelju su zakazane utakmice za plasmane na ovogodišnjem turniru. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVEČANO OTVOREN MEĐUNARODNI HUMANITARNI KOŠARKAŠKI TURNIR (FOTO)

    ZRENJANIN – Ovog vikenda naš grad je domaćin U16 ZRENJANIN BASKETBALL CUP 2017, humanitarnog međunarodnog košarkaškog turnira za mlađe kategorije.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Na parketu zrenjaninske Kristalne dvorane nastupiće 8 ekipa, podeljenih u dve takmičarske grupe, koje će po turnirskom sistemu odmeriti snage prva dva dana, a za nedelju su zakazane utakmice za plasmane na ovogodišnjem turniru.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nastupaju sledeće ekipe: Makabi iz Tel Aviva, Estudiantes iz Madrida, Lokomotiva iz Kubanja, nacionalna reprezentacija Crne Gore, kao i 4 domaće ekipe – Partizan MTS, Vizura Shark, KK Petrovgrad i KK Proleter.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Svečano otvaranje je proteklo uz nastup folklornog ansambla i izvođenje nacionalne himne Srbije, a ovogodišnji turnir svečano je otvorio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina. 

     

    – Poštovani prijatelji sporta i učesnici takmičenja, dobro došli u grad Zrenjanin, koji je ovog vikenda centar košarke u Srbiji, i ne samo u Srbiji. Želim svim učesnicima da ponesu prelepe utiske iz našeg grada, i sa željom da se i sledeće godine opet vidimo u Zrenjaninu, proglašavam ovo takmičenje otvorenim – poručio je Salapura.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Celokupan prihod od ulaznica, koje su na bazi dobrovoljnog priloga, biće predat udruženju NURDOR, koje okuplja roditelje dece obolele od raka.

     

    Rezultate utakmica odigranih prvog dana turnira možete pročitati ovde.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport