• SVAKI OD TAKMIČARA POPRAVIO SVOJ LIČNI REKORD

    BEČEJ – Na plivačkom mitingu „Star VII“, koji je za vikend održan u Bečeju, Plivački klub „Viktorija 1906“ nastupio je sa pet plivača.     U kategoriji do 11 godina takmičili su se Đorđe Somborski, Pavle Nedić i Sara Delić. U kategoriji do 10 godina plivao je Atanas Džagić, a u kategoriji do 9 godina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVAKI OD TAKMIČARA POPRAVIO SVOJ LIČNI REKORD

    BEČEJ – Na plivačkom mitingu „Star VII“, koji je za vikend održan u Bečeju, Plivački klub „Viktorija 1906“ nastupio je sa pet plivača.

     

     

    U kategoriji do 11 godina takmičili su se Đorđe Somborski, Pavle Nedić i Sara Delić. U kategoriji do 10 godina plivao je Atanas Džagić, a u kategoriji do 9 godina Danilo Kepić.

     

    plivački klub viktorija

     

    Čak tri medalje osvojio je Danilo Kepić – zlatne na 50 metara leđno i 100 metara mešovito, i bronzanu na 50 kraul, i ujedno je proglašen za najboljeg plivača kategorije. Zlatnu medalju u trci na 100 metara leđno osvojila je Sara Delić.

     

    plivački klub viktorija

     

    – S obzirom na to da smo prve takmičarske zaveslaje napravili baš u Bečeju, ovo je bila sjajna prilika da nastavimo sa druženjem kako sa domaćim, tako i sa gostujućim plivačima. Svaki od plivača Viktorije je nastupio u tri discipline, u kojima je popravio svoj lični rekord, što pre svega raduje njih, a samim tim i nas trenere u klubu – kaže za portal zrenjaninski.com trener Davor Žigić. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport