• SVAKA ČAST, MOMCI: EVO ČIME ĆE GRAD NAGRADITI NAŠE PARAOLIMPIJCE

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura priredili su danas prijem u Gradskoj kući za članove paraolimpijskog tima Srbije, koji su nastupili na nedavno održanim Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Prijem je organizovan za Lasla Šuranjija, osvajača zlatne i bronzane medalje u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVAKA ČAST, MOMCI: EVO ČIME ĆE GRAD NAGRADITI NAŠE PARAOLIMPIJCE

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura priredili su danas prijem u Gradskoj kući za članove paraolimpijskog tima Srbije, koji su nastupili na nedavno održanim Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

    Prijem u Gradskoj kući
    Prijem u Gradskoj kući

    Prijem je organizovan za Lasla Šuranjija, osvajača zlatne i bronzane medalje u streljaštvu, Gorana Perlića, člana Stonoteniserske reprezentacije Srbije, i Zorana Šipku, sekretara Streljačkog saveza za osobe sa invaliditetom.

    – Postigli smo ono za šta smo se spremali. Možda neko nije očekivao medalje, ali mi smo vredno radili da bismo došli dovde, tako da nismo previše iznenađeni rezultatom – poručio je Šuranji.

    Perlić se zahvalio Gradu Zrenjaninu na razumevanju, dodajući da bez pomoći lokalne samouprave i države ovakvi uspesi ne bi bili mogući.

    Gradonačelnik Janjić je najavio da će Grad pomoći ovim sportistima i u narednom periodu.

    – Imali smo nameru da poklonimo oružje našem šampionu, ali on je izrazio želju da mu nabavimo elektronsku metu, koju će i dobiti. A za naše stonotenisere ćemo nabaviti robota koji će im pomoći da mnogo lakše treniraju – obećao je Janjić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport