Sport

SVAKA ČAST, MOMCI: EVO ČIME ĆE GRAD NAGRADITI NAŠE PARAOLIMPIJCE

paraolimpijci-prijem
Prijem u Gradskoj kući

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura priredili su danas prijem u Gradskoj kući za članove paraolimpijskog tima Srbije, koji su nastupili na nedavno održanim Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Prijem u Gradskoj kući
Prijem u Gradskoj kući

Prijem je organizovan za Lasla Šuranjija, osvajača zlatne i bronzane medalje u streljaštvu, Gorana Perlića, člana Stonoteniserske reprezentacije Srbije, i Zorana Šipku, sekretara Streljačkog saveza za osobe sa invaliditetom.

– Postigli smo ono za šta smo se spremali. Možda neko nije očekivao medalje, ali mi smo vredno radili da bismo došli dovde, tako da nismo previše iznenađeni rezultatom – poručio je Šuranji.

Perlić se zahvalio Gradu Zrenjaninu na razumevanju, dodajući da bez pomoći lokalne samouprave i države ovakvi uspesi ne bi bili mogući.

Gradonačelnik Janjić je najavio da će Grad pomoći ovim sportistima i u narednom periodu.

– Imali smo nameru da poklonimo oružje našem šampionu, ali on je izrazio želju da mu nabavimo elektronsku metu, koju će i dobiti. A za naše stonotenisere ćemo nabaviti robota koji će im pomoći da mnogo lakše treniraju – obećao je Janjić.

Podeli članak
sinovoz
FAM