Sport

Sufinansiranje godišnjih programa sportskih organizacija u Sečnju

Sportski savez opštine Sečanj
Stadion u Jaši Tomiću (Foto: Spaso Mladenovski - NMR Info)

Sportski savez opštine Sečanj pozvao je sportske organizacije da dostave predloge svojih godišnjih programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta, a čiji troškovi će biti sufinansirani.

 

Sportskom, odnosno drugom udruženju, mogu se dodeliti sredstva iz opštinskog budžeta na osnovu podnetog predloga godišnjeg i posebnog programa ili projekta. Neophodno je da podnosilac programa ispunjava opšte uslove. Potrebno je da je registrovan u skladu sa zakonom i da isključivo ili pretežno posluje na nedobitnoj osnovi. Uslov je i da ima sedište i da svoju aktivnost realizuje na teritoriji opštine Sečanj. Takođe, i da je direktno odgovoran za pripremu i izvođenje programa.

 

Od onih čiji programi budu sufinansirani očekuje se i da angažuju najmanje jednog sportskog stručnjaka koji ima zakonom predviđene kvalifikacije za rad u sportu. Takođe, očekuje se i da imaju obezbeđen prostor za realizaciju programa.

 

Klubovi i organizacije svoje predloge godišnjih programa moraju da podnesu preko ovlašćenog podnosioca, odnosno Sportskog saveza opštine Sečanj. Rok za dostavu prijava je najkasnije do 18. januara 2019. godine.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.