• STVARNO SU MAJSTORI, PRIPALO IM ČAK 38 MEDALJA

    KAĆ – Kup Srbije i Kup Vojvodine u sportskoj džiu džici održan je u nedelju, 22. oktobra, u Kaću, nadomak Novog Sada. Članovi Nindjucu kluba „Majstor senke“ osvojili su na Kupu Srbije 12 zlatnih, 3 srebrne i 4 bronzane medalje.     Zlatne medalje u duo sistemu su osvojili poletarke Mima Todorov i Elena Munćan, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STVARNO SU MAJSTORI, PRIPALO IM ČAK 38 MEDALJA

    KAĆ – Kup Srbije i Kup Vojvodine u sportskoj džiu džici održan je u nedelju, 22. oktobra, u Kaću, nadomak Novog Sada. Članovi Nindjucu kluba „Majstor senke“ osvojili su na Kupu Srbije 12 zlatnih, 3 srebrne i 4 bronzane medalje.

     

     

    Zlatne medalje u duo sistemu su osvojili poletarke Mima Todorov i Elena Munćan, pionirke Kalina Kekenj i Sara Munćan, kao i mix pionira Denis Lošonci i Isidora Živanović.

     

    U duo sistemu seniori, Igor Kekenj i Ivan Palinkaš bili su drugi i osvojili su srebro. U borbama, zlatni su bili poletarci Mima Todorov -25 i Elena Munćan -36 kg, takođe i pionirke Kalina Kekenj -25 kg i Sara Munćan -32.

     

    Zlato su osvojili još Andrej Kekenj kadet -50 i senior Mladen Jurišić -85kg. Isidora Živanović je osvojila srebro u kategoriji borba -44, dok su bronzani bili seniori Milan Stajić -69 Nikola i Nikola Stanković-77, kao i poletarac Denis Lošonci.

     

    Na Kupu Vojvodine takmičari Nindjucu kluba „Majstor senke“ osvojili su 17 zlatnih i 2 srebrne medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport