• STUDENTI I VATROGASCI U POLUFINALU (FOTO)

    ZRENJANIN – Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina, izvela je početni udarac i time označila početak utakmica na memorijalnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji se igra uz sećanje na nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju 1999. U prvoj utakmici je ekipa Fakulteta za menadžment pobedila ekipu Vojvode Stepe sa 4:1. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STUDENTI I VATROGASCI U POLUFINALU (FOTO)

    ZRENJANINVukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina, izvela je početni udarac i time označila početak utakmica na memorijalnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji se igra uz sećanje na nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju 1999. U prvoj utakmici je ekipa Fakulteta za menadžment pobedila ekipu Vojvode Stepe sa 4:1.

     

    Vukosava Đapić Atanacković
    Vukosava Đapić Atanacković

     

    – Ja sam oduševljen ovim memorijalom. Prošle godine sam već igrao u Beogradu na terenu BASK-a, tako da stvarno imam najbolje mišljenje o ovoj manifestaciji – kaže Nikola Brkić iz ekipe Fakulteta za menadžment.

     

    Vojvoda Stepa
    Vojvoda Stepa

     

    – Humanitarni je aspekt ovog turnira, a mi posebno humanost negujemo na fakultetu i uvek učestvujemo u ovakvim turnirima. Čast je da se pojavimo – kaže Goran Kvrgić, dekan Fakulteta za menadžment.

     

    Vatrogasna brigada
    Vatrogasna brigada

     

    U drugoj četvrtfinalnoj utakmici ekipa koju čine Vatrogasci spasioci je nakon uzbudljivog finiša uspela da sačuva minimalnu prednost i trijumfuje sa 3:2 protiv Gradske uprave Zrenjanin.

     

    Gradska uprava
    Gradska uprava

     

    – Mi smo ponovili uspeh od prošle godine, idemo u drugo kolo. Nadam se da će kompletan turnir da prođe ovako u fer i korektnoj igri kao što je bilo danas – istakao je nakon pobede Branislav Milosavljević iz ekipe Vatrogasne brigade.

     

    FAM
    FAM

     

    Turnir se nastavlja utakmicama u petak, u 10 časova, kada se sastaju JKP „Čistoća i zelenilo“ – JKP „Vodovod i kanalizacija“. U drugoj utakmici igraju Tehnički fakultet Zrenjanin i ekipa kompanije „Koveris“.

     

    Detalj sa utakmice FAM - Vojvoda Stepa
    Detalj sa utakmice FAM – Vojvoda Stepa

     

    FAKULTET ZA MENADŽMENT VOJVODA STEPA 4:1 (1:0)

     

    Kristalna dvorana. Gledalaca 30. Sudije: Dejan Janjić, Damjan Popović. Strelci: Moratovski 2, Labović i Stošić za FAM, a Kuburović za Vojvoda Stepu.

     

    FAKULTET ZA MENADŽMENT: Željko Muratovski, Nikola Brkić, Marko Labović, Jovan Stošić, Marjan Miković, Danijel Trkulja, Goran Kevrešan. Trener Nenad Petrović.

     

    VOJVODA STEPA: Đuro Popović, Saša Tomas, Danilo Đerić, Dragan Popović, Risto Klać, Zoran Kuburović.

     

    Detalj sa utakmice Gradska uprava - Vatrogasna brigada
    Detalj sa utakmice Gradska uprava – Vatrogasna brigada

     

    VATROGASNA BRIGADA ZRENJANINGRADSKA UPRAVA ZRENJANIN 3:2 (2:1)

     

    Kristalna dvorana. Gledalaca 30. Sudije: Dejan Janjić, Damjan Popović. Strelci: Vukoje i Mladen Novak 2 za Vatrogasnu brigadu, a Đurica i David Novak za Gradsku upravu.

     

    VATROGASNA BRIGADA: Branislav Milosavljević, Petar Aćimović, Milenko Milanović, Marko Vukoje, Slobodan Grbić, Mladen Novak, Goran Davidović, Dragan Saravolac.

     

    GRADSKA UPRAVA: Aleksandar Palfi, Dragan Ćapin, Jovan Cvetić, Siniša Cukućan, Stanko Miolski, Božidar Đurica, Mladen Đaković, David Novak, Srđan Neškovski, Milorad Mirkov, Dejan Božović. Trener Milenko Cukućan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport