• Stonoteniski klubovi zahtevaju osnivanje Zajednice superligaša

    Predstavnici osam superligaških stonoteniskih klubova, zajedno sa predsednicima stonoteniskih saveza Srbije i Vojvodine Aleksandrom Karakaševićem i Milanom Stanićem, održali su sastanak u Zrenjaninu, a jedina tema razgovora bilo je osnivanje Zajednice superligaša.   Predsednik STK Banat i domaćin sastanka Dmitar Majstorović objasnio je da je želja inicijatora ove ideje da se poboljša takmičenje, podigne na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stonoteniski klubovi zahtevaju osnivanje Zajednice superligaša

    Predstavnici osam superligaških stonoteniskih klubova, zajedno sa predsednicima stonoteniskih saveza Srbije i Vojvodine Aleksandrom Karakaševićem i Milanom Stanićem, održali su sastanak u Zrenjaninu, a jedina tema razgovora bilo je osnivanje Zajednice superligaša.

     

    Predsednik STK Banat i domaćin sastanka Dmitar Majstorović objasnio je da je želja inicijatora ove ideje da se poboljša takmičenje, podigne na viši nivo i da se napravi profi liga, dok je Milan Stanić kazao da zajednica treba da bude u okviru saveza.

     

    Mirko Gavrilović iz Spartaka je podsetio da je ranije postojala zajednica i da je sve bilo u redu.

     

    – Trebalo bi klubovi da se pitaju. Sve će da bude u okviru saveza i niko od nas ne beži iz njega – naveo je Gavrilović.

     

    Mada konkretnih poteza još uvek nema, sve vodi ka tome da će Zajednica superligaša biti formirana u neko dogledno vreme, što je nagovestio i predsednik Stonoteniskog saveza Srbije Aleksandar Karakašević koji je na kraju sastanka poručio da bi odmah sve prihvatio, ali da i savez mora nešto da se pita.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport