• STONOTENISERI BANATA I STENESA OSTVARILI UBEDLJIVE POBEDE (FOTO)

    ZRENJANIN – U subotu, 29. aprila, odigrano je poslednje, 18. kolo regularnog dela šampionata Super muške stonoteniske lige. Zrenjaninska hala Medison bila je poprište dva meča, u kojima su klubovi iz grada na Begeju ostvarili veoma ubedljive pobede.     U prvom meču, favorizovana ekipa SKT Stenes je ugostila stonotenisere Vršca i ostvarila je pobedu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STONOTENISERI BANATA I STENESA OSTVARILI UBEDLJIVE POBEDE (FOTO)

    ZRENJANIN – U subotu, 29. aprila, odigrano je poslednje, 18. kolo regularnog dela šampionata Super muške stonoteniske lige. Zrenjaninska hala Medison bila je poprište dva meča, u kojima su klubovi iz grada na Begeju ostvarili veoma ubedljive pobede.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U prvom meču, favorizovana ekipa SKT Stenes je ugostila stonotenisere Vršca i ostvarila je pobedu od 4:0, uz samo jedan izgubljen set u celom meču.

     

    Ostvareni su sledeći rezultati:

     

    Adamović – Stojanović 3:1 (7:11, 11:3, 11:5, 11:6)

     

    Popović – Petraši 3:0 (11:7, 11:2, 11:5)

     

    Lugonja – Debeljak 3:0 (11:5, 11:6, 11:7)

     

    Adamović – Petraši 3:0 (11:3, 11:3, 11:8)

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon meča, porazgovarali smo sa prvotimcem Stenesa Aleksom Adamovićem, koji je specijalno za portal zrenjaninski.com rekao:

     

    – Ovo, poslednje kolo lige, igrali smo protiv Vršca, koji je bez pobede u ligi i koji je poslednji na tabeli. Mi smo završili sezonu na 5. mestu, što je zadovoljavajući uspeh za naš tim.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Drugi meč, koji su igrali STK Banat i STK Bačka Palanka, doneo je poprilično zanimljivije i borbenije duele, iz koje je domaća ekipa izašla kao pobednik ukupnim rezultatom 4:1, i na takav način je veoma superiorno završila regularni deo prvenstva, bez ijednog poraza, skorom 18:0.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U ovom meču, ostvareni su sledeći rezultati:

     

    Strugarević – Jovičić 3:0 (11:6, 11:9, 11:9)

     

    Abaz – Savić 3:1 (12:10, 9:11, 13:11, 14:12)

     

    Majstorović – Borčić 3:1 (11:8, 3:11, 11:8, 11:8)

     

    Strugarević – Savić 2:3 (7:11, 11:6, 11:2, 8:11, 5:11)

     

    Majstorović – Jovičić 3:0 (11:7, 11:6, 11:8)

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Za nas je bilo bitno da ostvarimo dobar rezultat, iako ovaj meč nije donosio mnogo toga. Prave bitke tek slede, pogotovo sa njima, jer ćemo baš sa njima igrati polufinale plej ofa. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj fantastičan niz. Imamo još nešto više od nedelju dana da se spremimo za plej of i mislim da ćemo maksimalno spremni dočekati polufinalne duele, a nadam se posle toga i finale. Moram pohvaliti ekipu Bačke Palanke, koja cele godine igra na izvrsnom nivou, posebno Borčić i Savić, koji su pobeđivali, mogu slobodno reći, sve igrače u Srbiji, tako da sigurno neće biti lako, jer i oni žele da dođu do iznenađenja. Ali, mi smo favoriti i želimo to da opravdamo – rekao je, nakon susreta, Ilija Majstorović, kapiten Banata.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport