• STONOTENISER VALENTIN NAĐ NEMEDI: Pismo portalu „Zrenjaninski“ iz Malezije

    O Svetskom prvenstvu iz prve ruke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    KUALA LUMPUR – Stonoteniser Banata Valentin Nađ Nemedi trenutno se nalazi u Kuala Lumpuru, u Maleziji, kao član reprezentacije Srbije koja nastupa na Svetskom prvenstvu u stonom tenisu.

    Valentin Nađ Nemedi
    Valentin Nađ Nemedi

    Nađ Nemedi se javio redakciji portala „Zrenjaninski“ kako bi nam preneo utiske iz daleke zemlje i saopštio rezultate naše reprezentacije, u kojoj je i Aleksandar Karakašević.

    – Sve je u redu. U grupi smo dobili Latviju sa 3:0, Australiju 3:0, pa Portoriko 3:2, a izgubili smo od Španije 2:3. Juče smo dobili i Iran sa 3:2, a danas opet igramo sa Špancima. Ako ih pobedimo, igramo sa Brazilom za ulazak u Prvu diviziju – saopštava Nađ Nemedi.

    Stonoteniser Banata i reprezentativac Srbije kaže da on dosad nije nastupio na ovom prvenstvu i da verovatno i neće, s obzirom na to da slede najvažniji mečevi, kako bi se Srbija izborila za ulazak u Prvu diviziju. To nije nemoguće, iako naši stonoteniseri sa žrebom baš i nemaju sreće.

    – Brazilci su baš jaki. Dobijali smo ih nekoliko puta, ali sada imaju nekog klinca koji je baš ozbiljan igrač. Nastupa u Bundes ligi i savlađuje baš dobre igrače – ističe Valentin i dodaje da se ne kaje što nije igrao na Svetskom prvenstvu, već da mu je čast što je tamo.

    – Možda sam i mogao da odigram jedan ili dva meča u grupnoj fazi, ali nema veze. Najbitnije je da naša reprezentacija uđe u prvu grupu. To bi mi bilo najdraže – napominje naš sportista.

    Kada je reč o uslovima za boravak i takmičenje, Valentin ističe da sala u kojoj igra reprezentacija Srbije nije baš sjajna, za razliku od one u kojoj nastupa prva divizija. S druge strane, hotel u kojem su smešteni naši igrači i sve ostalo je dobro.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport