• Stefania Antoniadu osvojila srebro na svetskom kik boks kupu

    Svetski kik boks kup u Budimpešti pod nazivom „Hungarian kickboxing world cup 2018„, koji je održan u Budimpešti, i ove godine je okupio najbolje borce iz svih zemalja sveta. Jedno od najmasovnijih internacionalnih takmičenja u kik boksu, u svih sedam disciplina, okupilo je  2.473 takmičara iz 37 zemalja sveta.   Učešće na ovom svetskom kik boks […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stefania Antoniadu osvojila srebro na svetskom kik boks kupu

    Svetski kik boks kup u Budimpešti pod nazivom „Hungarian kickboxing world cup 2018„, koji je održan u Budimpešti, i ove godine je okupio najbolje borce iz svih zemalja sveta. Jedno od najmasovnijih internacionalnih takmičenja u kik boksu, u svih sedam disciplina, okupilo je  2.473 takmičara iz 37 zemalja sveta.

     

    Učešće na ovom svetskom kik boks kupu uzelo je i Sportsko – borilačko udruženje Borac, sa takmičarkom u disciplini kick light Stefaniom Antoniadu, u konkurenciji juniorki +70kg.

     

    kik boks

     

    Stefania je na ovom prestižnom takmičenju osvojila srebrnu medalju, izgubivši od domaće takmičarke u finalnom meču.

     

    – Zadovoljan sam nastupom naše takmičarke koja se, posle povrede zadobijene na Balkanskom kupu, vratila u trenažni proces. Osvajanjem zlatne medalje na prvenstvu Srbije u savateu izborila je odlazak na savate kamp za perspektivne sportiste, što je za naš mladi klub veliki uspeh. Sezona je u toku i nadamo se što boljim rezultatima – izjavio je trener Sportsko – borilačkog udruženja Borac Ajredin Ajeti.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport