• Stefan i Srđan se okitili zlatnim medaljama u Čačku

    Karate klub Banatski cvet nastupio je u Čačku na 17. Internacionalnom vaskršnjem fudokan kupu, koji je održan u organizaciji Karate kluba Čačak.   Na takmičenju je nastupilo 250 takmičara iz 23 kluba. Pored učesnika iz Srbije, na takmičenju su još nastupili takmičari iz Austrije i Bosne i Hercegovine. Organizacija je bila na najvišem nivou i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stefan i Srđan se okitili zlatnim medaljama u Čačku

    Karate klub Banatski cvet nastupio je u Čačku na 17. Internacionalnom vaskršnjem fudokan kupu, koji je održan u organizaciji Karate kluba Čačak.

     

    Na takmičenju je nastupilo 250 takmičara iz 23 kluba. Pored učesnika iz Srbije, na takmičenju su još nastupili takmičari iz Austrije i Bosne i Hercegovine. Organizacija je bila na najvišem nivou i viđeni su nastupi u svim uzrasnim kategorijama, od poletaraca do veterana.

     

    Zrenjaninska ekipa se sastojala od dva takmičara, a ostvareni su sledeći rezultati – u karate borbama Stefan Vasić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji seniora (21-34 godine), dok je Srđan Marić osvojio zlato u kategoriji omladinaca (18-20 godina).

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport