• STEFAN ATANACKOVIĆ U NAJBOLJOJ PETORCI LIGE

    ZRENJANIN – Iako se košarkaši Proleter Naftagasa nisu plasirali u Prvu košarkašku ligu Srbije, Zrenjaninci mogu da se pohvale jednim priznanjem koje zavređuje pažnju.     Naime, domaći internet portal mvp.rs, koji se specijalizovano bavi dešavanjima sa košarkaških terena Srbije i sveta, uz kontakt i konsultaciju sa šefovima struke svih klubova Druge košarkaške lige Srbije, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STEFAN ATANACKOVIĆ U NAJBOLJOJ PETORCI LIGE

    ZRENJANIN – Iako se košarkaši Proleter Naftagasa nisu plasirali u Prvu košarkašku ligu Srbije, Zrenjaninci mogu da se pohvale jednim priznanjem koje zavređuje pažnju.

     

    Stefan Atanacković (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Naime, domaći internet portal mvp.rs, koji se specijalizovano bavi dešavanjima sa košarkaških terena Srbije i sveta, uz kontakt i konsultaciju sa šefovima struke svih klubova Druge košarkaške lige Srbije, odradio je akciju TRENERI BIRAJU i izabrao je najbolju drugoligašku petorku za sezonu 2016/2017.

     

    Prostim sumiranjem svih glasova došli su do idealnih pet. Najbolju petorku, prema mišljenju trenera, čine: Stefan Atanacković (Proleter), Krsto Bjelica (Vojvodina), Stefan Stojačić (Vojvodina), Dragoslav Papić (Kolubara LA 2003) i Petar Marić (Zlatibor).

     

    Dakle, za najboljeg plejmejkera lige proglašen je Stefan Atanacković, koji je tokom cele sezone fantastično gradio igru zrenjaninskih crveno – belih, i jedan je od najzaslužnijih za treću poziciju, koju je Proleter zauzeo na kraju ovogodišnjeg prvenstva.

     

    Svoj glas Stefanu su dali sledeći treneri: Marko Spasić (Pirot), Vladimir Lučić (Sloboda, Užice), Milan Dragić (Futog Tupanjac MD), Nikola Anđelić (Jagodina) i Slobodan Srezoski (Proleter Zrenjanin), i na taj način je, sa pet glasova, ostavio iza sebe Sanela Mukanovića, košarkaša Zlatibora iz Čajetine.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport