• Startovala Biznis liga u košarci, takmiči se osam ekipa

    Proteklog vikenda je, u organizaciji Sportskog saveza grada Zrenjanina, startovala Biznis liga u košarci u kojoj je učešće uzelo osam ekipa.   Košarkaši kompanija DAD Draexlmaier Automotive, Dijamant ad, NIS i Menjačnice SPIN, radovali su se pobedama u utakmicama prvog kola.   Uz čestitke pobednicima, priznanje za fer, vitešku i korektnu borbu treba odati i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Startovala Biznis liga u košarci, takmiči se osam ekipa

    Proteklog vikenda je, u organizaciji Sportskog saveza grada Zrenjanina, startovala Biznis liga u košarci u kojoj je učešće uzelo osam ekipa.

     

    Košarkaši kompanija DAD Draexlmaier Automotive, Dijamant ad, NIS i Menjačnice SPIN, radovali su se pobedama u utakmicama prvog kola.

     

    Uz čestitke pobednicima, priznanje za fer, vitešku i korektnu borbu treba odati i košarkašima kompanija Mlekoprodukt ad, Petrohemija, Gradske uprave i Sindikata Pošte Srbije, koji su poraženi u utakmicama prvog kola.

     

    Volonteri Crvenog krsta ispratili su sve četiri utakmice, sudije Momir Vojinov, Đorđe Paunov, Ivan Luburić i Pavle Novaković takođe su bili na visini zadatka, a na pijedestal uspešne organizacije Biznis lige mora se istaći humani karakter i ideja da se sredstvima od humanitarnih priloga prikupi pomoć za decu iz Zrenjanina, korisnike Narodne kuhinje Crvenog krsta Zrenjanin.

     

    Rezultati prvog kola:

     

    Mlekoprodukt AD – DAD Draexlmaier Automotive 26 : 46

    Dijamant AD – Petrohemija 34 : 18

    Gradska uprava – NIS 25 : 62

    Sindikat pošra Srbije – Menjačnice SPIN 29 : 50

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport