• SRPSKI VATERPOLISTI DOLAZE U NAJJAČEM SASTAVU!

    ZRENJANIN – Vatrepolo reprezentacija Srbije, koja će se u okviru prvog kola Svetske lige sastati sa ekipom Rumunije, na Gradski bazen u Zrenjaninu, gde će u utorak, 14. novembra, s početkom u 19 časova, biti odigrana ova međunarodna utakmica, doći će u najjačem sastavu, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.     Izvršni direktor […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SRPSKI VATERPOLISTI DOLAZE U NAJJAČEM SASTAVU!

    ZRENJANIN – Vatrepolo reprezentacija Srbije, koja će se u okviru prvog kola Svetske lige sastati sa ekipom Rumunije, na Gradski bazen u Zrenjaninu, gde će u utorak, 14. novembra, s početkom u 19 časova, biti odigrana ova međunarodna utakmica, doći će u najjačem sastavu, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

     

    Zoran Avramović, Simo Salapura i Milorad Krivokapić

     

    Izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Zoran Avramović naglasio je da je ovo prvi put, posle Svetskog prvenstva u Budimpešti, gde smo osvojili bronzanu medalju, da reprezentacija nastupa u punom sastavu.

     

    -Naš cilj je osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, odnosno odbrana medalje osvojene u Riju, i sve je podređeno tome. Reprezentacija će se pre susreta sa Rumunima pripremati u Beogradu, a na dan utakmice će doći u Zrenjanin. Reprezentacija Rumunije je snažna, ali nije na našem nivou. Međutim, to je ekipa koja takođe želi da ode na Olimpijske igre, što je znak da će pružiti ozbiljan otpor našim momcima – ocenio je Avramović.

     

    Predsednik VSS Milorad Krivokapić kazao je da ovaj savez ima veliku podršku Grada Zrenjanina prilikom održavanja ovakvih međunarodnih susreta. Po njegovim rečima, sve dosadašnje priredbe su odlično organizovane, a utakmice su bile dobro posećene od strane publike. Krivokapić je izrazio očekivanje da će tako biti i ovog puta i da će Gradski bazen biti pun navijača.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pomoćnik zrenjaninskog gradonačelnika Simo Salapura je pozvao sve Zrenjanince da 14. novembra dođu na bazen, podsećajući da po treći put imaju priliku da uživo gledaju naše zlatne delfine. Prošle godine oni su u gradu na Begeju igrali protiv Australije, a ove godine, u martu, protiv Nemačke.

     

    Prodaja karata za susret sa Rumunima počinje u četvrtak, a svi zainteresovani će ulaznice, po ceni od 400 dinara, moći da kupe na biletarnicama Gradskog bazena i Kulturnog centra, u periodu od 10 do 18 časova. Na bazenu ima 330 mesta i očekuje se da će biti ispunjena do poslednjeg.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport