• SREĆNO, DEVOJKE: Sofija i Marina s reprezentacijom otišle u Češku

    Dugogodišnja košarkašica Proletera Sofija Olić drugu godinu za redom predstavlja našu zemlju na Evropskom prvenstvu u košarci.   Ove godine članica je selekcije Srbije ispod 20 godina, koja je danas otputovala u Češku na EP.   Nakon odlične sezone i predvođenja zrenjaninskog kluba ka višem rangu i super ligi Srbije, zasluženo je stigao poziv za dres […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SREĆNO, DEVOJKE: Sofija i Marina s reprezentacijom otišle u Češku

    Dugogodišnja košarkašica Proletera Sofija Olić drugu godinu za redom predstavlja našu zemlju na Evropskom prvenstvu u košarci.

     

    Ove godine članica je selekcije Srbije ispod 20 godina, koja je danas otputovala u Češku na EP.

     

    Nakon odlične sezone i predvođenja zrenjaninskog kluba ka višem rangu i super ligi Srbije, zasluženo je stigao poziv za dres sa državnim grbom. Tako je Sofija Olić posle više od mesec dana napornih priprema izborila mesto u najboljih 12 igračica.

     

    Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Počela prodaja karata za utakmicu Srbija – Finska!

     

    Pojačanje Proletera za predstojeću sezonu, Marina Stojić, takođe je izborila mesto u ekipi, i sa Sofijom i još deset igračica danas kreće put Češke.

     

    – Ovo samo potvrđuje da se Proleter nalazi na pravom putu, i sa igračicama iz svoje omladinske škole, i sa izborom pojačanja, mladih i perspektivnih, s kojima će pokušati da izbori opstanak u najvišem rangu takmičenja u Srbiji – kaže trener košarkašica Marko Marinkov.

     

    Evropsko prvenstvo se održava u češkom gradu Klatovu od 3. do 11. avgusta. Naša reprezentacija je u grupi sa selekcijama Letonije, Portugala i Španije.

     

    Srećno, devojke!

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport