• SREBRO ZA ANASTAZIJU NA ATLETSKOM PRVENSTVU

    BEOGRAD – Dvoransko atletsko prvenstvo Srbije za starije pionire i pionirke održano je u subotu, 10. februara, u novoj atletskoj dvorani na beogradskoj Banjici.     Veliki uspeh na tom takmičenju ostvarila je i jedna Zrenjaninka, Anastazija Homan Stanković, koja je u disciplini bacanje kugle osvojila srebrnu medalju, pri tom postavivši i lični rekord od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SREBRO ZA ANASTAZIJU NA ATLETSKOM PRVENSTVU

    BEOGRADDvoransko atletsko prvenstvo Srbije za starije pionire i pionirke održano je u subotu, 10. februara, u novoj atletskoj dvorani na beogradskoj Banjici.

     

    Anastazija Homan Stanković

     

    Veliki uspeh na tom takmičenju ostvarila je i jedna Zrenjaninka, Anastazija Homan Stanković, koja je u disciplini bacanje kugle osvojila srebrnu medalju, pri tom postavivši i lični rekord od 11,47m.

     

    Povodom ovog velikog uspeha, razgovarali smo sa Anastazijom o utiscima sa takmičenja.

     

    – Što se tiče prvenstva, iskreno, nadala sam se prvom mestu, međutim, konkurencija je bila jaka. Mada je i obaranje ličnog rekorda velik uspeh za mene, a to je ono čemu se nisam nadala. Utisci sa takmičenja su vrlo pozitivni i uzbuđenje još uvek traje, kako moje, tako i trenera – rekla je Anastazija specijalno za portal zrenjaninski.com.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

     

    Foto: AK As 023

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport