• Srđan Blagojević pobednik šahovskog turnira u Lukićevu

    U subotu, 4. avgusta, u Lukićevu je odigran 11. po redu šahovski turnir, u okviru proslave seoske slave Svetog Ilije. Igrano je sedam kola po švajcarskom sistemu parovanja.   Domaći šah klub je organizovao pozivni turnir na kome su učestvovali igrači iz Lazareva, Banatskog Despotovca, Zlatice, Ečke, Melenaca, Zrenjanina i Lukićeva.   Posle sedmog kola […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srđan Blagojević pobednik šahovskog turnira u Lukićevu

    U subotu, 4. avgusta, u Lukićevu je odigran 11. po redu šahovski turnir, u okviru proslave seoske slave Svetog Ilije. Igrano je sedam kola po švajcarskom sistemu parovanja.

     

    Domaći šah klub je organizovao pozivni turnir na kome su učestvovali igrači iz Lazareva, Banatskog Despotovca, Zlatice, Ečke, Melenaca, Zrenjanina i Lukićeva.

     

    Posle sedmog kola zanimljive igre pobedio je majstorski kandidat Srđan Blagojević iz Lukićeva, član Šahovskog kluba Rusanda iz Melenaca, sa 6 poena iz 7 partija, drugi je Radovan Kostić iz Melenaca sa 5,5, dok je treće mesto zauzeo majstorski kandidat Goran Stamenković iz Bašaida, član Šahovskog kluba Rusanda iz Melenaca, sa 5 poena.

     

    Turnir je sudio Pero Racić, nacionalni sudija iz Zrenjanina.

     

    Organizator je obezbedio novčane nagrade za trojicu prvoplasiranih, a posle turnira usledili su ručak i druženje uz nastup gitariste Nikole Maksimovića.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport