• SRĐAN MARIĆ USPEŠNO PREDSTAVIO KLUB NA TAKMIČENJIMA

    ZRENJANIN – Takmičar Karate kluba „Banatski cvet“ iz Zrenjanina Srđan Marić ponovo je, zajedno sa Karate klubom Banat, nastupio na međunarodnom karate turniru u Brčkom, koji je održan u organizaciji Balkanskog šotokan saveza. Na ovom turniru učestvovalo je preko 450 takmičara iz 26 klubova iz Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije i Hrvatske.   Marić je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SRĐAN MARIĆ USPEŠNO PREDSTAVIO KLUB NA TAKMIČENJIMA

    ZRENJANIN – Takmičar Karate kluba „Banatski cvet“ iz Zrenjanina Srđan Marić ponovo je, zajedno sa Karate klubom Banat, nastupio na međunarodnom karate turniru u Brčkom, koji je održan u organizaciji Balkanskog šotokan saveza. Na ovom turniru učestvovalo je preko 450 takmičara iz 26 klubova iz Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije i Hrvatske.

     

    Marić je osvojio treće mesto u konkurenciji seniora, u kategoriji kate pojedinačno, zatim prvo mesto kao član kata tima starijih seniora, koji su još činila dva člana Karate kluba Banat Slavko Vučetić i Zoran Skendžić, kao i prvo mesto u ekipnim borbama, kao član tima koji su činila i dva člana Karate kluba Banat Slavko Vučetić i Ljubinko Dostanić.

     

    Srđan Marić je osvojio i drugo mesto u kategoriji pojedinačnih borbi, u konkurenciji seniora +80kg, a prvo mesto u apsolutnoj kategoriji, pobedivši u finalnom meču takmičara iz Hrvatske.

     

    Marić je, zajedno sa takmičarima Karate kluba Banat, nastupio i na prvenstvu Vojvodine u Žitištu, održanom pod pokroviteljstvom Šotokan saveza Srbije. Učestvovalo je preko 250 takmičara iz 27 klubova. U generalnom plasmanu, zajedničkim snagama, zauzeli su drugo mesto po uspešnosti.

     

    Mariću je pripalo treće mesto u kategoriji kate pojedinačno, u konkurenciji seniora, a drugo mesto osvojio je kao član kata tima starijih seniora, koji su još činili Radovan Balog i Zoran Skendžić.

     

    Treće mesto osvojio je kata tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet, i dva člana Karate kluba Banat Ljubinko Dostanić i Zoran Skendžić.

     

    U kategoriji ekipnih borbi, kod mlađih seniora, drugo mesto osvojio je tim koji su činili Marić, Dostanić i Jovanov, a oni su osvojili i prvo mesto u apsolutnoj kategoriji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport