• SPORTSKI SPEKTAKL NA GRADSKOM BAZENU: Zlatna vaterpolo reprezentacija pred Zrenjanincima!

    Igrači dolaze da se zahvale navijačima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Zrenjanin će 31. marta biti domaćin prijateljskom meču vaterpolo reprezentacija Srbije i Australije!

    Naši zlatni delfini
    Naši zlatni delfini

    Inače, vaterpolo reprezentacija Srbije, zvanični šampion Evrope i sveta, na „Turneju šampiona“, kojom će se odužiti svojim vernim navijačima, kreće 21. marta iz Novog Sada da bi za deset dana stigla i do Zrenjanina, najavio je Vaterpolo savez Srbije.

    U Zrenjaninu smo dobili potvrdu ove informacije. Na Gradskom bazenu Zrenjaninci će imati priliku da 31. marta vide najbolje vaterpoliste Evrope i sveta, reprezentaciju Srbije, u meču sa reprezentacijom Australije.

    „Gradski bazen ima sve uslove za odigravanje međunarodne vaterpolo utakmice, a da smo dobri domaćini to smo dokazali nebrojeno puta“, kažu u „Sportskim objektima“.

    Za „Turneju šampiona“ selektor Dejan Savić je pozvao sledeće igrače: Branislava Mitrovića, Gojka Pijetlovića, Dimitrija Rističevia, Lazara Dobožanova, Duška Pijetlovića, Marka Manojlovića, Nebojšu Toholja, Nemanju Vica, Nemanju Ubovića, Milana Aleksića, Nikolu Jakšića, Savu Ranđelovića, Radomira Drašovića, Đorđa Vučinića, Vladana Mitrovića, Andriju Prlainovića, Stefana Mitrovića, Strahinju Rašovića, Ognjena Stojanovića, Gavrila Subotića, Filipa Filipovića, Viktora Rašovića, Živka Gocića, Dragoljuba Rogača, Filipa Radojevića, Nikolu Lukića, Dušana Mandića i Draška Gogova.

    – Igrači će biti podeljeni u dve ekipe. Još ćemo da vidimo ko će gde da igra. Nema u prvom delu priprema Nikića koji će biti tu za Australiju. Želja nam je da obiđemo Srbiju, da se još jednom zahvalimo na velikoj podršci i publici pririedimo lepe vaterpolo večeri – rekao je Dejan Savić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport