• Sportski savez Grada Zrenjanina predstavlja najbolje sportiste (Video)

    Povodom Međunarodnog dana sporta, 6. aprila, Sportski savez Grada Zrenjanina počinje kampanju promocije najboljih zrenjaninskih sportista za 2018. godinu.   Ova akcija organizuje se pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, a na inicijativu pomoćnika gradonačelnika Sime Salapure.   „Ideja je da putem video klipova predstavimo naše najbolje sportiste. Želimo da ih istaknemo kao pozitivan primer i poželjan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportski savez Grada Zrenjanina predstavlja najbolje sportiste (Video)

    Povodom Međunarodnog dana sporta, 6. aprila, Sportski savez Grada Zrenjanina počinje kampanju promocije najboljih zrenjaninskih sportista za 2018. godinu.

     

    Ova akcija organizuje se pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina, a na inicijativu pomoćnika gradonačelnika Sime Salapure.

     

    „Ideja je da putem video klipova predstavimo naše najbolje sportiste. Želimo da ih istaknemo kao pozitivan primer i poželjan uzor budućim naraštajima“, saopštio je Sportski savez Grada Zrenjanina.

     

    U prvom video klipu predstavljeni su Luka Blagojević (odbojka), Dunja Rajić i Anja Milovovanović (karate), Bojan Gostojić (aeromodelarstvo) i Vuk Boškov (kuglanje).

     

    Tokom narednih desetak dana Sportski savez Grada Zrenjanina predstaviće i ostale sportiste.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport