• SPORTSKI OBJEKTI: Besplatan internet u Kristalnoj dvorani i “Medisonu”

    Sprema se i bazen za letnju sezonu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Radovi na Gradskom bazenu su u punom jeku, kako bi se obezbedili uslovi za otvaranje letnje sezone na vreme. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, početak rada otvorenog bazena je planiran za 12. jun, potvrđeno je portalu „Zrenjaninski“ u javnoj ustanovi „Sportski objekti“.

    Otvoreni bazen radi od 12. juna
    Otvoreni bazen radi od 12. juna

    U toku je skidanje starih slojeva farbe sa ivica i stranica bazena, mašinskim putem. Sledi i farbanje školjke i ivica bazena. Nedavno je urađena kontrola i zamena ubrizgivača vode na bazenu, a završena je i prostorija za masažu.

    Dnevna karta za odrasle na gradskom bazenu košta 180 dinara. Za decu do 5 godina ulaz je besplatan, a za decu od 5 – 12 godina cena je nedavno snižena na 90 dinara. Studenti, uz obavezan indeks, kartu mogu da kupe za 90 dinara. Dnevna karta za saunu košta 240 dinara.

    Blok ulaznica za odrasle od 25 kupanja košta 3.420 dinara, za decu do 12 godina 1.710 dinara, dok blok karata od 10 ulazaka na bazen i 10 ulazaka u saunu staje 3.360 dinara

    U drugoj polovini juna, inače, na Gradskom bazenu će ponovo biti organizovane „Igre bez granica“.

    Hala sportova "Medison"
    Hala sportova „Medison“

    Kada je reč o ostalim sportskim objektima kojima gazduje ova javna ustanova, njen direktor Goran Fijat kaže da je završena javna nabavka za limenu opšivku krova na Hali sportova „Medison“. Pre tri godine je opšivena prednja, a sada će biti urađene preostale tri strane i na taj način će krov u priličnoj meri biti rekonstruisan.

    – U saradnji sa Telekomom Srbija biće postavljeni predajnici za besplatan internet u Kristalnoj dvorani i „Medisonu“, kao i na parkingu ispred stare hale sportova. Signal će pokrivati i dečije igralište iza Medisona – otkriva Fijat i najavljuje da će do kraja proleća biće završeno farbanje i krečenje hodnika, svlačionica i toaleta.

    Kristalna dvorana
    Kristalna dvorana

    Po njegovim rečima, nedavno je na Gradskom stadionu završena rekonstrukcija toaleta za gledaoce. Uskoro će biti okrečene i sređene svlačionice i teretana, koju koristi atletski klub. A na Vojnom stadionu se očekuje nastavak rekonstrukcije atletske staze, u dužini od 110 metara.

    – Možemo se pohvaliti i da su u Domu borilačkih sportova okrečene rvačka i džudo sala, kao i hodnici i toaleti u sali koju koriste mačevaoci i karatisti. U gornjoj sali menjamo i osvetljenje, što će, između ostalog, omogućiti i uštedu električne energije – objašnjava Fijat.

    Kako saznajemo u JU „Sportski objekti“, u toku je i promena laminata i krečenje jedne od sala u Sportsko – rekreativnom centru „Partizan“. Radovi su delom investirani od sredstava koje ova javna ustanova dobija od lokalne samouprave, a delom iz sopstvenog budžeta.

    „Sve radove na objektima obavljaju isključivo naši radnici, osim opšivke krova na „Medisonu“, jer smo zbog obavljanja poslova na velikoj visini morali da angažujemo druge“, zaključuju nadležni u „Sportskim objektima“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport