• SLIVE PO KO ZNA KOJI PUT IZVEO MAJSTORIJE SA LOPTOM (FOTO)

    ZRENJANIN – U subotu, 20. januara, u zrenjaninskom Medisonu, u pauzi stonoteniskog derbija između Stenesa i Crvene zvezde, publika je bila u prilici da po 2734. put uživa u majstorijama virtuoza sa loptom iz našeg grada, Slavka Anđela – popularnog Sliveta.     – Žongliranje i održavanje lopte u vazduhu je postao moj život, i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SLIVE PO KO ZNA KOJI PUT IZVEO MAJSTORIJE SA LOPTOM (FOTO)

    ZRENJANIN – U subotu, 20. januara, u zrenjaninskom Medisonu, u pauzi stonoteniskog derbija između Stenesa i Crvene zvezde, publika je bila u prilici da po 2734. put uživa u majstorijama virtuoza sa loptom iz našeg grada, Slavka Anđela – popularnog Sliveta.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Žongliranje i održavanje lopte u vazduhu je postao moj život, i uz to sam postao popularan ne samo u mom gradu i okolini, već čak i van granica naše države. Moji česti nastupi u pauzama sportskih događaja na hiljade puta su izmamili aplauze publike, a u poslednje vreme često nastupam kako u centru Zrenjanina, tako i u beogradskoj Knez Mihajlovoj i ispred gradske kuće u Novom Sadu – ističe Slive.

     

    On je još dodao da su njegove veštine veoma zanimljive strancima, koji često požele da se fotografišu sa njim, tako da nam se Slive pohvalio da su mu nedavno prilazili i neki Brazilci i Grci sa tom željom. 

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Iako je već u poodmaklim godinama, Slavko još uvek ne planira da okači svoje patike i loptu „o klin“, već, kako nam je rekao, želi dokle god može da povećava svoj broj nastupa, i da ostane upamćen kao osoba sa najviše nastupa na svetu u toj disciplini.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport