• SJAJAN USPEH KARATISTA ZRENJANINA U RIJECI

    RIJEKA – Čak troje takmičara Karate kluba Zrenjanin, kao članovi reprezentacije Srbije, uzelo je učešće minulog vikenda na Međunarodnom turniru u Rijeci – Croatia Open, na kojem je nastupilo blizu 1.000 takmičara iz 20 zemalja.     Turnir je bio deo reprezentativnih aktivnosti na pripremama za Svetsko prvensto koje će se održati krajem oktobra na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SJAJAN USPEH KARATISTA ZRENJANINA U RIJECI

    RIJEKA – Čak troje takmičara Karate kluba Zrenjanin, kao članovi reprezentacije Srbije, uzelo je učešće minulog vikenda na Međunarodnom turniru u Rijeci – Croatia Open, na kojem je nastupilo blizu 1.000 takmičara iz 20 zemalja.

     

    karatista

     

    Turnir je bio deo reprezentativnih aktivnosti na pripremama za Svetsko prvensto koje će se održati krajem oktobra na Tenerifima.

     

    Anja Milovanović, kao juniorka, osvojila je bronzanu medalju, dok je Đorđe Salapura, kao mlađi senior, osvojio zlatnu medalju, dok se Aleksandra Vujasinović plasirala na 7. mesto.

     

    Narednog vikenda zrenjaninske takmičare očekuje još jedan kontrolni turnir – Beogradski pobednik.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport