• SJAJAN NASTUP ZRENJANINSKIH NADA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

    MLADENOVAC – U Mladenovcu je održano prvenstvo Srbije za pionire i nade. Zrenjaninske „nade“ su imale veoma zapažen nastup i vratile su se sa osvojenih pet medalja.     Najbolja u svojoj kategoriji (nade 2005 -35kg) je bila Marina Oro koja je osvojila laskavu titulu državnog prvaka. Ovom titulom Marina je istakla kandidaturu za poziv […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SJAJAN NASTUP ZRENJANINSKIH NADA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

    MLADENOVAC – U Mladenovcu je održano prvenstvo Srbije za pionire i nade. Zrenjaninske „nade“ su imale veoma zapažen nastup i vratile su se sa osvojenih pet medalja.

     

     

    Najbolja u svojoj kategoriji (nade 2005 -35kg) je bila Marina Oro koja je osvojila laskavu titulu državnog prvaka. Ovom titulom Marina je istakla kandidaturu za poziv reprezentacije Srbije za nastup na Balkanskom prvenstvu koje se u maju održava u Turskoj.

     

    Ostale medalje su bronzanog sjaja i osvojili su ih Jelena Radojčin (pionirka 2006 -40kg), Uroš Popovac (nada 2005 -52kg), Matija Milosavljević (nada 2004 -55kg) i Vuk Prica (nada 2004 +55kg).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport